În ciuda faptului că se servește în pahare de vin, vinul de măceșe este mai mult decât o simplă băutură savuroasă. Această băutură este un [citeste mai departe…]
Ți-ai pus vreodată întrebarea cât orez se adaugă la 1 kg de carne pentru sarmale? Secretul gospodinelor pentru sarmale perfecte Unul dintre trucurile cheie în [citeste mai departe…]
Varza Murată – Gustul Desăvârşit cu Părăfum Unguresc Introducere: Varza murată reprezintă un aliment de bază în bucătăria românească și nu numai. De generații, aceasta [citeste mai departe…]
Scovergile, servite indiferent dacă sunt calde sau reci, în variante dulci sau sărate, rămân la mare căutare datorită simplității preparării acestora. Sunteți invitați să descoperiți [citeste mai departe…]
Pentru prepararea de dovlecei în aluat veți avea nevoie de următoarele ingrediente: 500 g de dovlecel; 2 ouă; 200 ml de chefir; 4 linguri de [citeste mai departe…]
Miliardarul Ion Tiriac a surprins plăcut pe David Popovici cu un dar de excepție în câteva ore după momentul fast în care acesta a fost [citeste mai departe…]