Salată de vinete după rețeta faimoasei Sanda Marin. Evitați această eroare

Sanda Marin vă sugerează pentru astăzi o rețetă specială, o rețetă care cu siguranță veți dori să o repetiți după ce o încercați o dată! De ce? Toți prietenii dvs. vor cere mai mult din această SALATĂ DE VINETE!

Ingrediente:

8 vinete de dimensiuni medii

160 ml ulei, ideal de floarea-soarelui

2 cepe mici, galbene sau roșii

frunze de pătrunjel pentru decor

roșii – pentru a decora salata

sare

piper negru

Mod de preparare:

Vinetele se spală și se șterg de apă cu un prosop de bumbac. Apoi se pun la copt. Pentru a le coace, puteți folosi fie o tablă subțire de fier pusă direct pe aragaz, fie un cuptor.

În cuptor, vinetele se plasează într-o tavă și se coc timp de aproximativ 1 oră și 25 de minute, la o temperatură de 150 de grade. După primele 30-35 de minute, se deschide cuptorul și se întorc vinetele pe cealaltă parte.

ATENȚIE: Nu uitați să înteți vinetele cu o furculiță înainte de a le pune la cuptor.

În caz contrar, veți avea cuptorul de curățat. Este o greșeala pe care o fac multe gospodine, uitand acest detaliu important!

DISTRIBUIE CU PRIETENII: