Beneficiile Uimitoare ale Sucului de Patrunjel pentru Sanatatea Ta

Detoxifierea organismului de mercur este esentiala atunci cand acest metal nociv patrunde in corpul tau. Indiferent de cantitatea acestuia, eliminarea lui cat mai rapid este cruciala pentru sanatatea ta.

Există mai multe modalități naturale prin care poți realiza detoxifierea de mercur, și tocmai de aceea, vom prezenta în continuare câteva metode naturale eficiente pentru remedierea acestei probleme care poate afecta organismul.

Intoxicarea cu mercur

Dacă nu știați până acum, mercurul este cu 50% mai toxic decât plumbul. De aceea, detoxifierea de mercur este de o importanță cruciala. Efectele acestui metal asupra organismului sunt devastatoare și pot include diferite boli neurologice precum Alzheimer, scleroza multiplă, Parkinson, iar depresie, probleme circulatorii, probleme pulmonare, și alte afecțiuni cronice.

Cum îți dai seama că ești intoxicat cu mercur? Nu este o sarcina simpla. Daca dorești sa faci o testare, optează pentru testul sanguin, fiind mult mai sigur. De asemenea, unii medici prefera recoltarea din urină, păr și fecale.

Metode de eliminare a mercurului din organism

Există câteva aspecte importante de luat în considerare atunci când ai certitudinea că detoxifierea de mercur este necesară.

Cel mai important lucru pe care poți să îl faci pentru a reduce nivelul de mercur este să elimini plombele de amalgam din gură de către un dentist specializat în Tehnicile de îndepărtare a mercurului în condiții de siguranță.

Având grijă!

Îndepărtarea necorespunzătoare poate accentua simptomele dacă nu sunt respectate măsurile necesare pentru a reduce expunerea la mercur, asigurând astfel eliminarea lui.

În procesul de detoxifiere de mercur, este important să ai în vedere faptul că organele de eliminare – ficat, rinichi, colon și piele – sunt cele care te ajută să scapi de această problemă. Dacă supraîncarci aceste organe, metalele grele reținute de acestea nu pot părăsi corpul și pot fi reabsorbite.

Detoxifierea cu zeolit este o modalitate eficientă când vine vorba despre curățarea de mercur. Zeolitul este un mineral cu proprietăți de absorbție complet non-invazive. Prin luarea lui sub formă de capsule sau pulbere, zeolitul va reține mercurul din organism, eliminându-l ulterior prin urină și fecale.

De asemenea, este important să iei suplimente care susțin buna funcționare a ficatului și a sistemului digestiv. Optează pentru suplimente precum spirulina și renunță la alimentele cu aditivi, prăjeli și sucuri care pot afecta sistemul și împiedica eliminarea mercurului din organism.

Ce trebuie să consumi:

Nu ignora patrunjelul și coriandrul! Acestea te pot ajuta să elimini toxinele și, în special, metalele grele din corp.

Pentru a prepara suc de patrunjel, pune frunzele într-un storcător, adaugă apă suficientă pentru a le acoperi și apoi stoarce compoziția până devine o pastă care poate fi consumată ca atare sau filtrată. Este recomandat să bei sucul imediat după preparare și să nu îl păstrezi la frigider mai mult de cinci ore. Consumă zilnic sucul obținut dintr-o legătură de patrunjel, de preferat înainte de masă.

Consume multă lămâie. Nu contează forma în care o incluzi în dietă, important este să fie preparată de tine, sub formă de suc sau pur și simplu feliată. Lămâia are proprietăți uimitoare pentru eliminarea metalelor grele din organism…

Metalele grele pot afecta grav sănătatea ta, așa că este crucial să adopți măsuri pentru detoxifiere și sănătatea ta generală.

Suc de patrunjel

Detoxifiere de mercur

DISTRIBUIE CU PRIETENII: