Carbunele medicinal: soluția naturală pentru detoxifiere și menținerea nivelului de colesterol

Prezintă o substanță poroasă, carbunele activ este derivat din diverse materiale care conțin carbon de origine organică. El funcționează ca un aliat major în eliminarea toxinelor și substanțelor chimice din organism, acțiunea sa principală bazându-se pe captarea acestor elemente prin milioanele sale de pori, absorbirea efectivă a substanțelor nedorite din organism.

1. O soluție eficientă pentru flatulență și balonare

Gazele reprezintă un aspect natural al funcționării organismului, cu o frecvență medie de apariție de 14 ori pe zi. Însă, carbunele activ se dovedește a fi un ajutor valoros în cazul suferințelor cauzate de flatulență sau balonare dureroasă. În fapt, studiile susțin că administrarea de carbune activ înainte de mesă duce la o reducere semnificativă a gazelor intestinale.

2. Contribuie la scăderea nivelului de colesterol

Nivelul ridicat de colesterol dublează riscul afecțiunilor cardiace. S-a demonstrat că administrarea a 8 grame de carbune activ de trei ori pe zi, timp de o lună, scade nivelul de colesterol LDL cu 41%, în timp ce colesterolul HDL, cel “bun”, crește cu 8%.

3. Contribuie la protejarea rinichilor

Rinichii detin un rol esențial, procesând zilnic între 115-140 de litri de sânge și producând 1-2 litri de urină, formată din deșeuri și excesul de lichid. Rinichii și ficatul formează cel mai sofisticat sistem de curățare natural. Consumul excesiv de zahăr, sare, proteine animale, grăsimi și conservanți pot însă deteriora funcționarea rinichilor. Carbunele activ, având capacitatea de a elimina ureea și alte toxine din urină, contribuie la menținerea sănătății acestora.

4. Tratează rapid intoxicațiile alimentare

Intoxicațiile alimentare sunt o problemă frecventă. O modalitate de prevenire a simptomelor negative, precum vărsăturile, diareea și durerile abdominale, este administrarea de carbune activ imediat ce apar primele simptome. Datorită capacității sale de neutralizare rapidă a toxinelor, este adesea recomandat în cazul intoxicațiilor.

5. Ingredient natural pentru o piele moale

Carbunele activ funcționează ca un magnet care remove murdăria și excesul de ulei din porii pielii, lăsând-o curată și moale.

6. Un aliat al părului sănătos

Toxinele, murdăria și grăsimea care lovesc pielea afectează și aspectul părului. Carbunele activ curăță foliculii de păr, lăsându-l strălucitor și mătăsos. În plus, este un produs 100% natural și ecologic, spre deosebire de majoritatea șampoanelor care sunt pline de substanțe chimice nocive.

7. Albirea dintilor în mod natural

Doriți un zâmbet ca în filmele de la Hollywood fără a recurge la albirea profesională costisitoare? Adăugați doar carbune activ pe periuta de dinți de 2-3 ori pe săptămână! Acesta îndepărtează placa dentară prin adsorbția particulelor microscopice din smaltul dintilor.

8. Combaterea halenei

Confruntat cu o respirație neplăcută? Carbunele activ este soluția, fiind un agent eficient de dezodorizare, dar și un mijloc de echilibrare a pH-ului în cavitatea orală, protejând astfel dinții și gingiile de bacterii și boli. Pentru utilizare, încercați să vă spălați dinții cu carbune activ (fără a vă face griji, este insipid) și nu fiți surprinși de culoarea neagră, se îndepărtează cu ușurință la clătire.

9. Previne îmbătrânirea prematură

Consumul regulat de carbune activ a fost demonstrat că elimină toxinele care pot deteriora organele, distrug celulele și accelerează procesul de îmbătrânire a corpului.

10. Curățarea sistemului digestiv

Pesticidele din legume și fructe, hormonii de creștere din carne și chimicalele din apă pot provoca inflamații și pot drena energia atunci când se acumulează în sistemul digestiv. Cu ajutorul carbunelui activ, puteți curăța sistemul digestiv în mod regulat, menținând astfel o bună sănătate și bună dispoziție.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: