Cum să îmbunătățești imunitatea și performanța! Remedii populare eficiente.

Intensificarea sănătății prin leacuri simple și eficace

Leacurile naturiste, eficiente și accesibile, sunt soluții la îndemâna tuturor. Alege cea care se mulează perfect pe gustul și preferințele tale, dar și pe nevoile organismului tău.

Embrace every moment of life, don’t waste your time and BE HEALTHY.

Se combină 300 g de miere cu 50 g de nuci, trecute prin procesul de mixare. Se adaugă apoi sucul de la 3 lămâi și 100 ml suc de aloe vera. Este recommended să se consume această compoziție de trei ori pe zi, cu circa 30 minute înainte de a servi masa. Porția pentru o singură utilizare este de 1 linguriță.

Se pun 100 de grame de smochine în 2 pahare de apă clocotită și se fierbe la foc mic pentru 15 minute. După ce s-a răcit pentru două ore, se strecoară și se bea câte 100 ml înainte de fiecare masă (3 ori pe zi).

Ceaiul de afine aduce organismului un aport important de vitamine și stimulează sistemul imunitar. Pentru preparare, se zdrobesc 1 lingură de afine proaspețe, se acoperă fructele cu zahăr și se toarnă 200 ml de apă fiartă sau ceai negru. Ceaiul de afine este ideal pentru a te hidrata, pentru a atenua senzația de oboseală și pentru a-ți îmbunătăți starea de spirit.

Ceaiul din frunze de coacăz este și el o băutură valoroasă. Acesta se prepară cu 2 mâini de frunze proaspete de coacăze, care se acoperă cu 1 litru de apă clocotită și se lasă la infuzat 3 minute. O ceașcă din acest ceai te va ajuta să alungi oboseala, să detoxifici organismul și să-ți îmbunătățești tonusul general.

Laptele cu alune are proprietăți vindecătoare. Se prăjesc ușor 100 g de alune, iar apoi se mărunțesc până se transformă în pudră. Se toarnă 0,5 litri de lapte clocotit peste nuci, se adaugă 2 linguri de miere naturală și un praf de vanilie. După 15 minute de infuzare, se agită compoziția și se bea eșalonat, pe parcursul întregii zile.

Băutura de soc este benefică pentru longevitate și sănătate. Se pune 1 lingură cu soc uscat la infuzat în 0,5 litri de apă, care se lasă la fiert pentru 10 minute. După ce se răcește, se strecoară și se adaugă 2 linguri de miere.

Vinul cu miere și ceapă are proprietăți de-a dreptul miraculoase. Amestecați 150 g de ceapă tocata mărunt cu 100 ml de miere naturală, apoi turnați 1 litru de vin roșu sec. Această compoziție se lasă la infuzat într-un recipient de sticlă pentru 2 săptămâni, după care se strecoară și se consumă câte 5 linguri pe zi.

DISTRIBUIE CU PRIETENII: